Share
Go down
avatar
gandra
Global Moderator
Number of messages : 3502
Points : 7583
Date of Entry : 2013-01-13
Year : 47

Bitcoin i Altcoin debitna kartica dostupna i u Srbiji

on Sat Nov 04, 2017 7:26 pm

Pozdrav svim mojim cenjenim posetiocima!

Najzad sam nasao kompaniju koja pruza mogucnost gradjanima iz Srbije da imaju fizicku debitnu Bitcoin i Altcoin debitnu karticu. Uquid takodje omogucava i registrovanje virtualne debitne kartice koja funkcionise isto kao i plastika. Prednosti fizicke debitne kartice su podizanje novca preko bilo kog bankomata u Srbiji. A virtualnu karticu mozete koristiti za razna onlajn placanja. Kompanija je registovana u Velikoj Birtaniji  i podleze zakonima Engleske i Velsa.
adresa kompanije i kontakti:

Cocsi LTD

Unit 15, Steeple House
Percy St
Coventry
United Kingdom
CV1 3BY

Company Number : 08504004
VAT: GB208581505
Tel: +44(0)247 625 2248
Email: hello@uquid.com
Skype: uquid.support


Cocsi Ltd is registered with the ICO (Data Protection Act 1998) with number ZA209368

Da bi ste dosli do svoje Bitcoin ili Altcoin debitne kartice potrebno je da se Registrujete na njihovom vebsajtu. Kao tek registrovan korisnik dobijate Srebrni tip racuna koji ne zahteva dalju verifikaciju,slanje dokumenata za potvrdu indetita i nekog drugo potrebnog dokumenta za potvrdu adrese. U koliko pak posaljete potrebna dokumenta dobijate Zlatni tip racuna koji nema neka ogranicenja kao Srebrni. Koja je razlika izmedju ova dva tipa racuna mozete pogledati ispod.
Pravila za Srebrni i Zlatni tip racuna:
Bitcoin debitna kartica

Vam omogucava da operisete sa svojim bitcoin-ima kad kod vi to pozelite bilo gde u svetu. Takodje Uquid vam daje najbolju mogucu trzisnu cenu za bitcoin. Kada narucite fizicku karticu za dva do tri dana stize do vas na adresu,bar tako pise na sajtu kompanije. Vi mozete slobodno da dodate jos  tri dana pride sto i nije tako strasno. Karticu mozete povezati sa Amazon, Uber,Skrill nalogom,Just-Eat, Deliveroo, itd. Meni se licno posebno dopada sto je mozete povezati sa skrill racunom.

Alcoin debitna kartica

Ovde imate mogucnost da sa preko 80 alternativnih virtulanih valuta povezete svoju karticu. Sve ostalo je isto kao i kod bitcoin debitne kartice.
Podrzane Alternativne Kripto Valute:Glave karakteristike ove kartice su 0% provizije za sva placanja( fizicka ili onlajn). Mogucnost povezivanja sa vasim PayPal racunom. Kartica se isporucuje na vasu adresu uz minimalan trosak od jednog eura.


Spisak dostupnih zemalja za BTC i Altcoin debitne kartice:Uplate i Povlacenje Novca

Ovde je spisak poduzi, jer kompanija nudi sirok spektar mogucnosti za D/W. Vas racun mozete dopuniti ili povuci sredstva sa vaseg racuna na sledeci nacin i uz pomoc ovih servisa.
D/W:

Alipay,CashU,Qiwi,BANK TRANSFER ( samo Zlatni tip racuna. Posaljete dokumenta i postajete zlatni korisnik ).Takodje kompanija ne podrzava bankarske transfere iz Sjedinjenih Americkih Drzava. Ako tamo imate racun u nekoj banci onda dzaba.Zatim sledi malo poduzi spisak Kripto valuta sa kojima mozete dopuniti svoju karticu, a to su :
Bitcoin
Ethereum
Litecoin
Ethereum Classic
Monero
Dash
Augur
MaidSafeCoin
Zcash
BitCrystals (BCY)
BlackCoin
BitShares (BTS)
CLAMS
DigiByte 极特币 (DGB)
Digix
Dogecoin
Emercoin
Factom
LBRY
Lisk
Monacoin
Omni (formerly Mastercoin)
NuBits
Namecoin
Novacoin
Nxt
Peercoin
Reddcoin
Shadow
Siacoin
SJCX
StartCOIN
Steem
SingularDTV
Voxelus
VeriCoin
Vertcoin
Counterparty
The Golem Network
ICONOMI
PotCoin
Melon
Tether platform
Waves BTC toke
Gnosis
GameCredits
Komodo
Aragon Network
Matchpool
iEx.ec
Swarm City

I mnogi drugi da ne nabrajam dalje. Posetite njihov vebsajt za vise infomacija.


Takodje kopanija nudi i dopunu mobilnog telefona u preko 150 zemalja medju kojima je i Srbija .Tu su i servisi za razmenu novca sa kojima kompanija saradjuje. Mislim da to nije interesantno za nas posto vecina servisa za razmenu operise Afrika,Juzna Amerika. Postoje i drugi servisi za razmenu koji bi bili interesantni za nas . Na primer vi imate novac na paypal servisu a zelite da ga prebacite na Qiwi novcanik i tome slicno, ali to je druga prica.

Eto mislim da su zasluzili jednu temu na mom forumu jer ima dosta drugih i vecih kripto kompanija koje ne pruzaju mogucnost za povezivanje njihovog servisa sa Srbijom.Nadam se da ce ova tema koristiti nekom.

bad boys
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum