Banx broker
Advertisement
Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
SuperHero
Number of messages : 36
Points : 914
Date of Entry : 2015-08-31
Year : 37

Trgovanje Deonicama

on Sun Feb 19, 2017 7:42 pm
ALPARI CFD broker je omogućio trgovaje Deonicama na globalnim tržištima SAD, Nemačka, Španija, Francuska i drugim tržištima. Svojim klijentima ovaj broker je omogućio kvote u realnom vremenu sa pomenutih tržišta, kao i dividende ako sami već posedujete neke od deonica. Prilikom trogvanja CFD-ovima, vi investirate u očekivanje da li će cena rasti ili padati. Vi ne kupujete ili prodajete stvarne deonice. Koristeći napredne alate koje XTrade nudi na svojoj naprednoj platformi možete automatski podesiti ograničenja na svojim trgovinama, a što vam omogućava automatsko zatvaranje pozicija kada se dostigne zadata cena.  

Takođe ovaj broker ima u ponudi naprednu Veb Platformu kao i mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Svi novi klijenti kompanije dobijaju paket dobrodoslice koji se sastoji od 20+30 +120USD za verifikaciju mobilnog telefona,verifikaciju naloga, i prvo trgovanje u iznosu od $120 na račun Xtrade kompanije. Takođe tu je i aktuleni bonus na prvi ulog do $6000. Bonus se dodeljuje u opsegu od 20% do 60% . Za sve uloge preko $10 000 dodeljuje se specijalni bonus koji dogovarate sa pomenutim  brokerom.

ALPARI ima podršku na skoro svim Evropskim jezicima uključujući i Srpski jezik. Takođe koliko je broker dobar govori vam i činjenica da su spremni da aktiviraju za vas bilo koji servis za uplatu i povlačenje novca a koji trenutno nemate u ponudi na vašem nalogu. Na primer u koliko zahtevate od njih oni vam mogu omogućiti i PayPal na zahtev. A preko ovog servisa se veoma jednostavno prebacuje novac U i Iz Srbije. Broker je moja top preporuka.
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum