iq option
promotion

Banx broker
Advertisement
Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
gandra
Global Moderator
Global Moderator
Number of messages : 3636
Points : 7632
Date of Entry : 2013-01-13
Year : 47

Bonus Bez Depozita od $30 za trgovanje Binarnim Opcijama

on Wed Mar 08, 2017 5:47 pm
Ne propustite jedinstvenu priliku da se registrujete za ovaj bonus bez depozita, ako želite da trgujete Binarnim Opcijama bez sopstvenih investicija. Ja sam to već uradio i bonus je sada aktivan. Registracija je vrlo jednostavna i brza. Pogledajte sliku dole ispod sa mog računa. Kliknite na nju ili na ovaj LINK


Trenutno nisam kupio ni jednu jedinu opciju jer nisam imao vremena.Sada se bavim testiranjem 20 dolara bonusa od NPBFX ruskog forex brokera i svoje viđenje o ovom brokeru ću napisati u posebnoj temi. Za sada vam mogu reći da ima preveliki spred na moj omiljeni instrument XAUUSD. Dok je spred na valutnim parovima po specifikaciji  koje je dala kompanija. Za XAUUSD nisam proveravao na njihovom veb sajtu šta su naveli za veličinu spreda ali za mene je prevelik. 

Što se tiče ovog BO bonusa koje nudi Ayrex probajte trgovaje opcijama. Neke osnovne naznake već imate na slici gore. Platforma je veoma jedostavna  i savršeno razumljiva. Ja javljam dokle sam dogurao narednih dana. Bonus nije moguće povući ali kada napravite profit, In the money  $200 + vaš je.
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum