Banx broker
Advertisement
Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
Broj poruka : 37
Points : 377
Date of Entry : 2016-08-29
Godina : 39
View user profile

Xtrade Napredna Veb Platforma

on Mon Mar 20, 2017 6:06 pm

Veb Platforma


Naša veb platforma koja je bazirana na pretraživaču, nudi veliki broj alata za trgovanje i mogućnosti kojima ćete da iskusite trgovanje na najbolji mogući način. Nudi lagan pristup najboljim analizama tržišta i brzo izvršavanje naloga i trgovanja. Download nije obavezan.

Mobilne aplikacije


U našu intuitivnu aplikaciju sa više prednosti uključene su sve navedene funkcije, prikazivanje grafikona u stvarnom vremenu sa svim vodećim tehničkim indikatorima i opsežnim alatima za trgovanje. Alarmi upozorenja, obavesti, kretanje i profesionalni alati za prikazivanje grafikona koji su prilagođeni korisniku i aktiviraju se jednim klikom sada su lako dostupni.

Aplikacija za trgovanje putem tableta


Iskusite našu mobilnu platformu za trgovanje na svom tabletu: grafički interfejs sa naprednim karakteristikama, brzi prenos novca i brzo ulaganje, celokupni izveštaj svih aktivnosti, postavke za intuitivno kretanje i alarme upozorenja. Naša platforma je prilagođena korisniku i nudi sve vodeće funkcije koje ispunjavaju vaše potrebe.
Trading FX/CFDs involves a significant level of risk and you may lose all of your invested capital. Please ensure that you understand the risks involved.
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum