Pozdrav svima, e prvo pesmica:
Iiiiiiiiiii ode zlato
dolar pada trava
zeleni bas me oce
sreca danas tatatiHahaha bzvz, samo to mi je palo na pamet ovoga trenutka. Ako me pratite na jednom od linkova:
* FXJunction , preko ovog
LINKA,
* myfxbook (babooUnge)preko ovog
LINKA * MQL5 u pitanju je Aurora signal , preko ovog
LINKAVidecete da sam ja tu svasta radio, buy/sell jurio trend, uglavnom na zlatu. Valutne parove trgujem radi reda. Posle katastrofalnih gubitaka na xauusd proslog meseca , red je da se nesto i vrati. Do sada mislim bice nekih 90 % a mozda i celih 110% videcemo sta ce biti do kraja dana. Sto se tice analize za danas , prvo da pogledamo grafikon.
[You must be registered and logged in to see this image.]I kao sto svi dobro znate , ovaj inidkator mi sluzi samo da se sareni graf. Takodje ovo crtalo kaze da ce trend jos malo ili malo vise da raste. Gomilu buy naloga na moja dva racuna od kojih jedan imate na uvid a drugi jok , sam zatvorio juce/jutros. Ja imam par naloga otvorenih od jutros , mislim ukupno oko 11 .

JBG ko nabije taj dobije, nema milosti, money menadzmenta, itd. Neko u vodu u vodu, u vatru u vatru, pa sta bude. A posle ce da se pravimo vazni, ili da kukamo. Joj kukuuu lele majko sta sam radio.
I tako , a da mislim da cu ovaj indikator koji vidite da iskuckam prvo za mt5 platformu a posle za mt4 . Za sve moje verne pratioce bice potpuno besplatan. Za svet bice takodje besplatan ali radice na samo jednom valutnom paru. Takodje bice i full verzija (
koju vi dobijate za dzabaka ), koja ce biti na prodaju na
MQL5 za nekih tries dolarica.
Od juce moja malenkost je ponovo medju prvih pet trejdera ove nedelje medju 25 000 registrovanih racuna na FXJUNCTION , tako da sam treci za sada na widgetu pri dnu home stranice.
[You must be registered and logged in to see this image.]To je ono sto sam vam rekao malo pre. Sad se hvalim , a posle cu da kukam , hahahaha.
Eto toliko , znacio jos jednom ZLATO buy long