Forex Stock Exchange Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cyborg Pro
advertisement

Hulk trading robot
advertisement

Yukimura trading robot
advertisement

Cyborg Pro
advertisement

Go down
gandra
gandra
Global Moderator
Number of messages : 3711
Points : 10431
Date of Entry : 2013-01-13
Year : 51
Residence Country : Serbia
https://www.tradingview.com/u/DraganDrenjanin/https://www.mql5.com/en/users/drgandra/seller#productshttps://www.fxjunction.com/?rf=9KPI8Bhttps://www.coinbase.com/join/drenja_4

attention NETELLER Srbija !

Tue Jan 15, 2013 12:39 pm
Sjajan online money service . Ako bih birao između Neteller-a i nekih drugih servisa svakako bih odabrao ovaj servis a evo i razloga ?

Neteller svojim korisnicima pruža uslugu više u odnosu na sve druge slične servise. Možda ta usluga i nije nekom toliko bitna a možda je nekim korisnicima od izuzetne važnosti.
Naime ako otvorite račun imate mogućnost da dobijete MasterCard karticu sa kojom možete podizati novac sa ATM uređaja svuda u svetu pa i kod nas u Srbiji naravno .

Kada podižete novac preko bankomata uvek se radi konverzija u valutu zemlje iz koje podižete novac. Iz tog razloga vodite računa preko čijeg ATM uređaja odnosno koje poslovne banke podižete vaš novac .
Jer neke banke vam računaju veću konverziju a neke banke manju . 

Takođe u koliko se opredelite za Neteller tu je njihova MasterCard kartica,koju možete naručiti  i dobiti sasvim besplatno na vašu kućnu adresu u Srbiji .A takođe tu je i ONLINE MasterCard koja funkcioniše kao i "plastika",samo u online formi. Sa online karticom imate sve pogodnosti kao i sa plastikom.Imate broj kartice imate CV kod , i plaćate sasvim normalno sve usluge koje mogu da se plate online sa Master karticom. 

Više informacija  možete saznati na njihovom matičnom web sajtu.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum