Re: Pomoć za pisanje master rada
Wed Aug 06, 2014 2:30 pm
Sve je OK na pravom si Mestu!
Short info about me! I am forex, stock market trader, and software developer at the same time. I developed several Trading Robots (Expert Advisors) for trading on Meta Trader 5 trading platform.
* Forex Robots(Expert Advisor)for MT5 trading platform. [You must be registered and logged in to see this link.]
* Get a free $10 gift to try crypto on Coinbase: Link
* Get early access on Coinbase NFT marketplace: Early Access
- Aredhel
- Number of messages : 1
Date of Entry : 2014-06-10
Year : 39
Pomoć za pisanje master rada
Wed Aug 06, 2014 2:25 pm
Pozdrav svima.
Imam jednu veliku molbu za sve članove foruma, pa se nadam da je postavljam na pravom mestu.
Naime, imam jednu kratku anonimnu anketu namenjenu master radu koji pišem a vezano je za trgovanje na Forex-u.
Puno biste me zadužili ako bi mogli da odvojite malo vremena da je popunite. Nju šaljem na linku ispod.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Unapred zahvalan svima.
P.S. Ako nisam otvorio topic na pravom mestu molim vas da me uputite gde bi bilo najbolje.
Imam jednu veliku molbu za sve članove foruma, pa se nadam da je postavljam na pravom mestu.
Naime, imam jednu kratku anonimnu anketu namenjenu master radu koji pišem a vezano je za trgovanje na Forex-u.
Puno biste me zadužili ako bi mogli da odvojite malo vremena da je popunite. Nju šaljem na linku ispod.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Unapred zahvalan svima.
P.S. Ako nisam otvorio topic na pravom mestu molim vas da me uputite gde bi bilo najbolje.