E dugo bas dugo me nije bilo na forumu. Malo sam bio zauzet jer planiram da totalno automatizujem moja trgovanja. Tako da uskoro , bar se nadam tako, prelazim na mt5 , robote itd...
Inace sto se tice robota pravim ih u kooperaciji sa jos jednim programerom.Imamo private repo na gitu.
- slika repo git:
Za sada ih ima bar dvadeset , a mozda i vise. Nesto od toga je i profitabilno. Ali posto mi zelimo brzu lovu i to odmah hahaha, ima tu jos dosta dosta posla. U pitanju su EA koji iskljucivo trguju na mt5 platformi. Znaci programirani su u mql5 programskom jeziku. Posto mql5 ima i biblitoteke za Python mozda napravim nesto i u python-u. A mozda i predjem skroz na python kod, jer imam pregrst neural biblioteka koje mogu da koristim,itd... Sad to su tehnicke stvari videcu?
Sto se tice trgovanja od danas koliko vidim moja malenkost je ponovo pip lider :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nece ovo dugo da traje, ali eto nek se zna,hahaha. Sto se tice EURUSD valutnog para juce sam ga isprodavao brate bas. Tako za danas nisam planirao da ga trgujem, ali ga pratim. Cini mi se da ide u malu bocnu korekciju , pa dok ja nebudem video neki cist signal ,ne trgjem ga, bar danas. Da pogledamo graf :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Iskreno ocekujem da evro pada . Kao sto rekoh cekam potvrdu. Sto se tice indikatora na grafu, tu su cisto da se sareni. U pitanju su EMA20(crveni) , EMA50(plavi), i SMA15(zeleni).Takodje zaboravih da kazem da sam juce imao gomilu buy naloga na xauusd, xaueur,xaugbp,spot gold.
Neki nalozi su jos uvek aktvini ,npr:
- platina cfd. Ovde sam u BUY,
- gbpnzd. Ovde sam u SELL poziciji,
- nzdchf. SELL,
- nzdcad. SELL,
- cadchf. SELL,
- audjpy. SELL,
- audchf. SELL,
- cadjpy. BUY
Eto toliko od mene za danas pa se vidimo i naredne nedelje u nekoj slicnoj temi ili mozda ovde u istoj.