Sta se desava sa evrom danas, i hoce li nastaviti svoj jak UP trend, videcemo posle tri po podne. Na sledecem linku uvek mozete proveriti u realtime modu sta sam zvrljao po EURUSD grafu.
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Licno mislim da ima jos prostora za rast i up trend , tako da je to razlog zasto jos uvek drzim otvoren buy nalog od juce. Mislio sam da korekcija nece biti ovolika ali sta je tu je:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mozda mozete uociti i jedan otvoreni sell nalog na dnu koji je aktivan malo duze takodje u minusu itd... U principu ovo su snimci sa mog signala BabooUnge :
i racuna koji je sa 300 usd spao na 30 usd mozda i manje ne secam se jer ima preko dve godine. U svakom slucaju sta zelim da kazem je sledece. Znaci spao sam na svega 10% od mog pocetnog kapitala . Jedno vreme nisam aktivno trgovao na ovom racunu, i onda sam odluci da ga ponovo podignem na pocetak to jest na 300USD .
Strategija koju primenjujem se zove : "Bez Milosti" . Rizik kojim izlazem preostala sredstva je prevelik i u svakom slucaju sam uspeo da ga podignem za preko 30% za sada:
Ovo nije racun na kom cu da zaradim lovu. Vec nesto kao test racun . Cisto da dokazem sebi da i kada padnem skroz na dno imam znanja i mogucnosti da se ponovo podignem na noge.
Sto se tice eurusd oprez situacija jos uvek nije sasvim jasna sto se tice nekog kratkog ulaza buy ili sell.
Last edited by gandra on Sat Feb 09, 2019 12:11 pm; edited 1 time in total