Поздрав свима који прате ову тему,
Можда сте приметили да Билбо и Сајбер Експерт и даље нису доступни. Разлог за то је вема једноставан. Роботима следи тотална реконфигурација на нови трејд енџин и нова, односно унапрећена стара логика. Из оба робота биће уклоњен Луди Џо скалпинг модул, и роботи ће бити оно што им је и била првобитна намена а то је што се тиче Сајбер Експерта, робот са четри МА индикатора и припадајућа логика, и Билбо са један или највероватније два ББ индикатора, плус одрећена логика. Такође Сајбер Експерт је уклоњен са ЕУРУСД валутног пара и он НЕ тргује, док Билбо и даље тргује односно робот се и даље тесатира на моја два демо рачуна, од којих за један знате , а за други незнате, односно није јавно доступан. И као што рекох ови роботи нису оно што су требали да буду због Лудог Џоа. Овај скалпинг модул сам почео да тестирам, односно направљен је одмах након што сам направио ова два робота, и учинило ми се као добра идеја да га интегришем у оба робота, а што сам и учинио. Од тада па све до сада прошло је скоро три године. Модул је показао свој изузетан квалитет и одличне резултате прилико тестирања које је трајало сво ово време и на разним демо рачунима. Сада је напокон куцнуо час да овај модул прерасте у посебног ХФТ робота. Ових дана сам почео да развијам посебан трејд енџин за овај скалпинг модул, који неће бити модул већ ће бити његов интегрални део. Такође робот не користи никакве индикаторе и не користи обрасце јапанских свећа, и томе слично. Робот је заснован на посебном моделу који омогућава да поменути енџин отвори и затвори преко тристадеведесет хиљада налога , за неких годину ипо дана. Ево и слика са првих тестова па погледајте. Само још да напоменем , да неби било неке забуне Луди Џо мења име у Јурген.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ево и слике са првог тестирања:
[You must be registered and logged in to see this image.]Што се тиче обима он може да буде мини лот, констант лот, и проценат. У овом сличају сам тестирао робота са ризиком од 10%. Биће то један сјајан ЕА.
Идемо даље. Такође сам решио мали проблем који сам имао са новим роботом и Киров је успешно објављен као мој нови алго систем. Робот је већ оптимизован за трговање на ЕУРУСД валутном пару. Слика са теста.
[You must be registered and logged in to see this image.]Даље,што желим да напоменем је у вези Акихика. И ако овај робот има само један индикатор на ком базира своју логику , робот такође поседује и мајнер, а што му омогућава да постигне одличне резултате. Робот има подразумевана подешавања, односно већ је оптимизован за трговање на ЕУРУСД.
[You must be registered and logged in to see this image.]Прича још није говота што се тиче овог робота, јер планирам неке надоградње у будућности. За сада и овај резултат је одличан, па стога нема разлога да журим. Као што већ знате морао сам да направим комплет нов ЕА, за веома кратко време. И то не било какав ЕА, већ профитабилан ЕА. Негативна рецензија и даље стоји јер клијент из Јапана који је купио лиценцу једноставно игнорише моје поруке. У принципу и стари робот није био лош, далеко од тога,али људи једноставно не читају оно што пише. Ако сам напоменуо да је потребан оптимизација, то значи оптимизујте робота, или ме бар контактирајте, и ја ћу то одрадити за клијента. Такође носим се мишљу да је то неки фејк налог, који служи само да би испљувао конкуренцију. Ма немате појма на шта су људи на све спремни. И као што рекох човек ме игнорише, негативан коментар и даље стоји, као и једна звездица, јер није се потрудио да проба нов ЕА, тако да је моја сумња основана. Мислим бар сам имао прилике да видим то код других девелопера у коментарима. Јер они као и ја продају своју интелектуалну својину за сићу, па стога се и сусрећу са пљувачима, односно људима који не улажу ни мало напора да нешто направе, створе, односно направе нешто што ради, и што може бити корисно неком другом. Сваки мој робот вреди бар петсто долара за сваку појединачну лиценцу,али ја идем другом логиком, и стога је цена таква каква јесте тренутно. Мислим доста пута сам прочитао коментаре људи који су платили хиљаду и више долара за неки крш, од алго система. У појединим случајевима су чак куповали декомпајловане роботе. Из тог разлога цена мојих робота се креће од 50 до 75 долара. Да нико нема интерес да деконпајлује
ехе фајлове, јер у питању је цена сића. Мислим да са новим компајлером тај посао постаје и немогућа мисија, али ипак ништа није немогуће.
Што се тиче новог скалпера >> Јурген << можда овај систем и неће бити јавно доступан када га финализирам, али о томе кад све буде сређено и робот буде комплет оперативан,а што ће бити врло брзо. Има ту још пар појединости да одрадим и то је то. Даље, што се тиче ЕмаПро робота, могу вам рећи да за сада овај робот има одличне резултате на ЕУРНЗД валутном пару. Такође овај робот има одрађена подразумевана подешаваља за трговање на ЕУРУСД, али ја га ту не користим ,јер је овај валутни пар намењен за Сајбер Експерта. Датотетку са оптимизацијом за поменути валутни пар можете наћи у секцији коментари на MQL маркету, и линку на ком је овај робот објављен.
[You must be registered and logged in to see this image.]За сада је демо верзија преузета десетак пута. Такође отишла је и једна лиценца, али клијент није оставио никакав коментар. Што се тиче овог робота он је доживео неких 14 реиздања. Па што се ове задње верзије тиче она је и најбоља јер су све грешке исправљене, или бар ја мислим да јесу
. Такође робот поседује инпозантан мајнер, који се може користити а и немора да се користи. Робот ће трговати успешно и без њега,али неће имати врх резултат. Ту је и ЕмаЛајт, робот који је скоро па исти као ЕмаПро. Разлика је у мањем мајнеру, и неким додатним опцијама, мислим БЕ функцији, мислим нисам сигуран, немогу сад да гледам.
И то би било то драги читаоци. Са новим информацијама видимо се у овој теми, ускоро.