Одмах на почетку да се извиним нашем другару "ABC", човек ме нешто контактиро у приватној поруци на форуму, са одређеним питањем, на које на жалост нисам имао времена да одговорим. Извини АБЦ ,али одговор на твоје питање незнам, тако да, то би било то. Е, сад,хммммм, знам шта сам реко. Нема више нових робота, али ја кад добијем идеју онда све џаба. И тако родио се нови робот под именом Киров.Ево и сличице:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Све је спремно за објаву, али сам нешто зајебо ствар у коду током јучерашњег дана. Тако да су ми све оптимизације од данас џаба па сада радим нове за ЕУРУСД. Од сада ће сви моји роботи бити објављени са подразумеваним подешавањима која су пре тога оптимизована за овај валутни пар. Биће напомена у вези тога. Друго објављен је и нови Акихико. То је потпуно нови робот, на ком сам изгорео, због овог незадовољног клијента из Јапана. Па Хирохито сад можеш да пробаш Акихико и надам се да ћеш бити задовољан. Због тебе сам одрадио потпуно нови ЕА. И као што знате мука, мука жива. Треба брзо а неможе. Моја намера је била да одрадим робота са три индикатора, што је једноставно немогуће у овако кратком року. Тако да Акихико сада заснива своју логику на АДХ (ДМИ) индикатору од Велеса Вајлдера. И ту сам изгорео, јер као што рекох кратко време. Логику сам одрадио тако што сам нашао неке идеје на нету, тачније на инвестопедији, плус сам додао четри нивоа. Тако да сада плус ди, минус ди имају по један свој ниво, а главна линија има два нивоа, уместо једног. Да би овај робот био профитабилан одрадио сам и услов за затварање, поред услова за генерисање купи-продај сигнала. То сам одрадио по први пут, и ниједан мој робот нема поменути услов, јер право да вам кажем нешто ми се ти услови за затварање отвореног налога а који се генерише у сигнал логици не допадају. Али,али у овом случају сам направио изузетак и робот ради перфекто са овим условом. Такође ту је и мајнинг блок, без којег неможе.
Изглед робота:
[You must be registered and logged in to see this image.]
И то би било то другари.Има посла, иначе би тема била мало дужа. Са новим информацијама, ускоро. Одох.