Forum About Trading on Forex,Stock,Binary Options, CryptoCurrency and NFTs
Go to page : 1, 2, 3
PayPal ne nudi MasterCard, a nama će trebati u budućnost.gandra wrote:Koristite PayPal koji funkcionise besprekorno. Komentare i pitanja mozete pisati u [You must be registered and logged in to see this link.].
Iskreno, ja to ne verujem da Skrill hoće da to reši i više me ne zanima. Oni nisu mogli da nas obavesti u normalnom načinu i nisu radili u vreme. Pronaći ćemo drugi način i to je to. Sretno svima!bogdanskoric wrote:Ljudi hvala svima na odgovorima. Sada sam makar rešio dilemu vezanu za MasterCard, a moje pretpostavke su se nažalost pokazale kao tačne. Verujem da su svi razočarani i da je teško bilo poverovati da će to da se desi. Iz mog ugla, makar ne moram više da brinem da sa mojim nalogom nije nešto uredu i kao što ste mnogi napisali, još uvek možemo da šaljemo novac i podižemo ga na alternativne načine. Nadam se da će u budućnosti Skrill naći rešenje za korisnike iz Srbije i učini ti nas ravnopravnim sa korisnicima iz EU. Ukoliko se to ne desi pronaći ćemo približno povoljne načine da vršimo elektronske transakcije u devizama. Pozdrav svima!
charli wrote:Dobro vece narode,takodje sam dobio email od skrill-a i netteler-a da necemo moci vise da koristimo kartice.Zanima me koja je alternativa od iskusnijih clanova i da li neko ima iskustva o uplati/isplati novca direktno na devizne racune,wire-transfer i slicno,ne razumem da li znaci da samo karticu ne mozemo da koristimo,a da racun ostaje(mozemo uplacivati i isplacivati novac ka povezanim racunima itd)?Molim vas pomozite jako sam zabrinut,inace ovo je moj prvi post ovde,vec godinu dana trgujem binarnim opcijama sto je bila dobra podloga za forex,uskoro planiram da krenem forex trgovinu i u buducnosti zelim samo time da se bavim....Hvala unapred i sve najbolje
Milos
patuljak wrote:peki_ wrote:Dobio sam ovu poruku danas. Da kao necemo moci da koristimo skrill karticu u Srbiji od 25 novembra. Ne znam koliko je to tacno i da li ce tako biti stvarno, da li je neko u toku sa ovim i da li je neko jos dobio ovakvu poruku?
We regret to inform you that as of 25 November 2016, we will no longer offer the Skrill Prepaid MasterCard® in your country. You will not be able to use your card but your Skrill Account remains fully functional and your balance is unaffected.
Jeste, ja sam dobio isto. Jako sam ljut. Glupo pitanje, ali žašto su onda poslali novu karticu ako više ne možemo koristiti? 4 ili 5 puta sam dobio e-mail da ću dobiti novu MasterCard.
peki_ wrote:Dobio sam ovu poruku danas. Da kao necemo moci da koristimo skrill karticu u Srbiji od 25 novembra. Ne znam koliko je to tacno i da li ce tako biti stvarno, da li je neko u toku sa ovim i da li je neko jos dobio ovakvu poruku?
We regret to inform you that as of 25 November 2016, we will no longer offer the Skrill Prepaid MasterCard® in your country. You will not be able to use your card but your Skrill Account remains fully functional and your balance is unaffected.
Go to page : 1, 2, 3
Similar topics