O
Skrill servisu nisam pisao do sada , moja greška priznajem . Veliki broj trgovaca na forexu,ali i onih koji posećuju online kladionice i veb sajtove za kockanje na primer igraju poker koristi Skrill kao način za uplatu i povlačenje novca sa svojih live računa.
Skrill servis je jedan od najsigurnijih servisa koji je dostupan u Srbiji i funkcioniše besprekorno!
[You must be registered and logged in to see this image.]Takođe moram da napomenem za dobijanje Skrill MasterCard kartice , nije potreban depozit , odnosno Skrill vas časti sa $ 13 usd koliko kartica i košta , i pruža vam se sjajna mogućnost besplatnog naručivanja i dostave na kućnu adresu u Srbiji sasvim besplatno.
Kao što već znate u koliko ste stalni posetilac foruma ,ja prvo proverim stvari 100% pa tek onda pišem o njima.
I kao što rekoh
Skrill MasterCard dobijate
free. I tako i ja sam rešio da naručim karticu. Kad gle čuda hehehe , za pet dana kartica stigla na moju kućnu adresu u Srbiju . Realno možda je i ranije stigla ali ne dade mi đavo da proverim poštansko sanduče. Po koverti bih rekao da je stigla i koji dan pre jer je koverat malo povukao vlagu od kiše koja je padala predhodni dan , ali sve je dobro kad se dobro svrši.
Pismo sa karticom i flajerom na kom je uputstvo o aktivaciji kartice vam stiže iz
Ujedinjenog Kraljevstva to jest srpski rečeno
Engleske .
Potrebni koraci posle dobijanja kartice su njena verifikacija na vašem nalogu , kada to uradite za sedam dana a možda i pre šalju vam
pin kod , i to je to
Skrill MasterCard karticu možete da koristite gde vam je volja .
Još jedna tema o Skrill-u :
[You must be registered and logged in to see this link.]